Kontaktinformasjon:

E-post: post@ochs.no

Leder: Julie Mathillas 995 62 558

Kommende arrangementer med OChS:

02.06 kl. 19.00: Evensong i Trefoldighetskirken

Gi din støtte til Oslo Chorale Selskap når du tipper!

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Det er helt gratis for deg! Vi oppfordrer deg til å støtte oss!
Last ned strekkode og informasjon her.

OCHS på Facebook

Saturday
Jun022012

Marius Skjølaas

Marius Skjølaas er vår kunstneriske leder og har dirigert koret siden januar 2001. I løpet av dirigentperioden sin har Marius brakt med seg mye nytt og spennende repertoar inn i koret, og han har gjort oss bedre kjent med de norske folketonene. Marius har styrt koret inn mot klarere klassisk musikkprofil, og under hans ledelse har vi sunget både kjente og mindre kjente klassiske verk som Credo av Antonio Lotti, Gabriel Faurés Requiem, Benjamin Britten, Anton Bruckners motetter og musikk av norske komponister som Trond Kverno og Knut Nystedt. Dirigenten vår vet hva han vil og stiller store krav til hver enkelt korsanger. Likevel klarer Marius den vanskelige balansegangen å ha en uhøytidelig stil samtidig som kravet om musikalsk profesjonalitet alltid er til stede. 

Utdannelse

Marius er utdannet kirkemusiker fra Trøndelag musikkonservatorium og Norges musikkhøgskole. Han har også hovedfag i kordireksjon fra musikkhøgskolen der han studerte med Grete Pedersen. Marius har også deltatt i masterclasses med blant andre Stefan Parkman, Eric Ericson, David Hill og Grete Pedersen.

 Når han ikke dirigerer Oslo Chorale Selskap, arbeider Marius som kantor i Trefoldighetskirken.