Kontaktinformasjon:

E-post: post@ochs.no

Leder: Julie Mathillas 995 62 558

Kommende arrangementer med OChS:

02.06 kl. 19.00: Evensong i Trefoldighetskirken

Gi din støtte til Oslo Chorale Selskap når du tipper!

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Det er helt gratis for deg! Vi oppfordrer deg til å støtte oss!
Last ned strekkode og informasjon her.

OCHS på Facebook

Monday
Nov262012

Koret

Oslo Chorale Selskap ble startet i 1979 av Jon Fylling og er i dag et uavhengig og frittstående kor under ledelse av dirigent Marius Skjølaas. Koret består av 20 sangere i alderen 20-50 år. Vi synger først og fremst klassisk kirkemusikk og er opptatt av å være stilsikre formidlere, uansett repertoar. Av større verker har vi de siste årene blant annet sunget Juleoratoriet og Johannespasjonen av J.S.Bach, Messias av G.F.Händel og Grosse Messe in C-moll av W.A. Mozart. Koret har også jevnlig acapella-konserter. 

Oslo Chorale Selskap har de senere årene framført flere nyskrevne verker, av blant annet W. Plagge, T. Kverno, H. Ødegaard, K.M. Karlsen og K. Habbestad. Flere av verkene har blitt framført i forbindelse med Oslo Korfestival, som ble startet på initiativ fra Oslo Chorale Selskap og Marius Skjølaas.

 

Oslo Chorale Selskap synger Evensong fast en søndag i måneden i Trefoldighetskirken i Oslo. Evensong er den anglikanske kirkes tradisjonelle aftensang der gudstjenestens faste ledd synges av koret. Hver desember synger koret også Lessons&Carols i Trefoldighetskirken, hvor vi blant annet ønsker å løfte fram nyere verker for advent og jul.

Monday
Nov262012

Sangerne

Sopraner

Madeleine Gedde Metz
Kari Austnes
Kathrine Torday Gulden
Victoria Mostue
Guro Michaelsen

 

Monday
Nov262012

Alter

Margrethe Bue
Kari Tonhild Aune
Anette M. Lundli
Julie Mathillas
Iselin Dahl

Monday
Nov262012

Tenorer

Truls Klami
Stian Erdal
Odd-André Rustad
Christopher Sahl
Markus Tähti Dunseth

 

 

Monday
Nov262012

Basser

Ralph R. Kolnes
Johannes Kvandal
Are Sørli
Odd Vegge