Kontaktinformasjon:

E-post: post@ochs.no

Leder: Julie Mathillas 995 62 558

Kommende arrangementer med OChS:

06.10 kl. 19.00: Evensong i Trefoldighetskirken

03.11 kl. 19.00: Evensong i Trefoldighetskirken

01.12 kl. 19.00: Evensong i Trefoldighetskirken

18.12 kl. 18.00: Lessons & Carols i Trefoldighetskirken

20.12: Julekonsert i Gamle Aker kirke

Gi din støtte til Oslo Chorale Selskap når du tipper!

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Det er helt gratis for deg! Vi oppfordrer deg til å støtte oss!
Last ned strekkode og informasjon her.

OCHS på Facebook

« Lessons & Carols 2014 med urfremføring | Main | Nordisk vår »
Thursday
Nov282013

Händels Messias

Oslo Chorale Selskap og Barokkanerne setter opp Georg Friedrich Händels storslagne kor- og orkesterverk Messias.

Tid: 7. og 8. desember 2013 klokken 18.00
Sted: Trefoldighetskirken i Oslo

Billetter ligger ute for salg på billettservice.no og kan også forhåndskjøpes av kormedlemmer, eller kjøpes i døren begge konsertdager med forbehold om at det ikke er utsolgt.

Solistene:

Ingeborg Dalheim (Norge), sopran. Dalheim har spesialisert seg i barokkmusikk og har studert med Barbara Schlivk ved Hochschule für Musik i Köln. Siden 2004 har hun vært medlem av koret til det franske barokkorkesteret Les Arts Florissants dirigert av William Christie. Hun synger også i Det norske solistkor.

Janna Vettergren (Sverige), mezzosopran. Vettergren ble uteksaminert fra Kungliga Musikhögskolan i Stockholm i 2009. Siden den gang har hun deltatt i flere operaoppsetninger, blant annet ved Den Norske Opera, Opera Narodwa i Warsawa og Fäviken Operakompani.

Erlend Tvinnereim (Norge), tenor. Tvinnereim har studert ved Griegakademiet i Bergen og Institutt for musikk i Trondheim, NTNU. Siden 2006 har han vært bosatt i Zürich i Sveits, der han har fullført sine sangstudier ved Musikkhøgskolen i Zürich. De siste årene har Tvinnereim vært med i en rekke oppsetninger i Sveits, Tyskland og Norge.

Jakob Zethner (Danmark), bass. Zethner er utdannet som sanger og pianist i Danmark, Norge, Ungarn (Frans Liszt Akademiet) og England (National Opera Studio). Zethner debuterte som operasolist i 1996, i rollen som Collatinus i Brittens Rape of Lucretia på Aldeburgh Festival i England. Siden da har han hatt en rekke oppdrag ved blant annet Royal Opera Convent Garden, Den Jyske Opera, Kieloperaen og på operaene i Cagliari, Bolzano, Modena og Piacenza. Han har også sunget ved Bergen Nasjonale Opera og Eutiner Festspiele.

Barokkanerne ledes av den britiske barokkfiolinisten Catherine Martin som er konsertmester i Gabrieli Consort.