Kontaktinformasjon:

E-post: post@ochs.no

Leder: Julie Mathillas 995 62 558

Kommende arrangementer med OChS:

06.10 kl. 19.00: Evensong i Trefoldighetskirken

03.11 kl. 19.00: Evensong i Trefoldighetskirken

01.12 kl. 19.00: Evensong i Trefoldighetskirken

18.12 kl. 18.00: Lessons & Carols i Trefoldighetskirken

20.12: Julekonsert i Gamle Aker kirke

Gi din støtte til Oslo Chorale Selskap når du tipper!

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Det er helt gratis for deg! Vi oppfordrer deg til å støtte oss!
Last ned strekkode og informasjon her.

OCHS på Facebook

« Sommerkonsert i Oslo Domkirke | Main | Lessons & Carols 2014 med urfremføring »
Monday
Mar172014

KORFEST 2014

Sang i sentrum: Oslo Chorale Selskap arrangerer storslagen korfestival

 

Fire dager til ende fylles Trefoldighetskirken i Oslo med fem norske kvalitetskor. Gå ikke glipp av nydelig korsang av ypperste klasse denne langhelgen i mai.

Tid: 8-11 mai 2014, klokken 19.00 alle dager
Sted: Trefoldighetskirken, Oslo

Medvirkende kor: Oslo Chorale Selskap, Sølvguttene, PUST, Christiania Mannskor og Trefoldighet Jentekor.

Festivalpass og enkeltbilletter kan kjøpes på billettservice.no.

 

Program:

8. mai kl 19.00: Nyt stillheten. Norske hverdagstekster og særegne vokale arrangementer i instrumentelt design. Vokalgruppa PUST og Trefoldighet Jentekor

9. mai kl 19.00: Nasjonalromantisk helaften. Verker av blant annet Grieg, Kjerulf og Reissiger. Christiania Mannskor og Oslo Chorale Selskap

10. mai kl 19.00: Acclamationes. Urfremføring av Wolfgang Plagges nykomponerte festivalverk, samt klassiske perler. Sølvguttene og Oslo Chorale Selskap

11. mai kl 19.00: Evensong. Aftensang etter anglikansk tradisjon. Gratis inngang. Oslo Chorale Selskap

Kort om korene:

PUST er en vokalsekstett som presenterer allsidighet, nytenkning og stemmelek, kombinert med høyt musikalsk nivå. Ensemblet har etablert seg som én av de ledende vokalgruppene i Norge, og vunnet anerkjennelse og priser i utlandet. Sangerne har bred solistisk kompetanse innen sjangre som folkemusikk, klassisk, soul, pop og jazz. Hør vokalgruppen her

Trefoldighet Jentekor
består av 30 dyktige jenter i alderen 10-20 år. De synger hovedsakelig kirkemusikk i den klassiske tradisjonen, og deltar på messer og festivaler. Korets dirigent er Edle Stray-Pedersen.

Christiania Mannskor består av 24 profesjonelle og semi-profesjonelle sangere som arbeider målbevisst for å fornye mannskorsangen i Norge og blåse nytt liv i vår rike mannskortradisjon. Koret er i nær kontakt med flere av landets ledende komponister, og ønsker å gjøre gammelt og nytt mannskorrepertoar bedre tilgjengelig for flere, både i Oslo og nasjonalt. Korets dirigent er Marius Skjølaas.

Oslo Chorale Selskap er et uavhengig og frittstående kammerkor som består av 30 sangere i alderen 20-45 år. Koret synger først og fremst klassisk kirkemusikk og er opptatt av å være stilsikker formidler, uansett repertoar. Oslo Chorale Selskap er vertskap for Korfest 2014. Korets dirigent er Marius Skjølaas.

Sølvguttene består av 40-50 gutter mellom åtte år til stemmeskiftet, samt 15-25 voksne sangere.        Koret har mottatt en rekke nasjonale og internasjonale utmerkelser, og har en omfattende og variert nasjonal og internasjonal konsertportefølje. Sølvguttene dirigeres av Fredrik Otterstad.

 

Arrangementet er sponset av:

Blomster er sponset av Floriss Jar