Kontaktinformasjon:

E-post: post@ochs.no

Leder: Julie Mathillas 995 62 558

Kommende arrangementer med OChS:

02.06 kl. 19.00: Evensong i Trefoldighetskirken

Gi din støtte til Oslo Chorale Selskap når du tipper!

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Det er helt gratis for deg! Vi oppfordrer deg til å støtte oss!
Last ned strekkode og informasjon her.

OCHS på Facebook

Tuesday
Dec112012

Nordisk vår 

 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en skikkelig vårkonsert fredag 19. og lørdag 20. april i Trefoldighetskirken! Konserten starter kl 20.00 begge dager.

Mange har gått og ventet seg syke på at våren - den skikkelige, blomstrende, fuglekvitrende, bekkeklukkende våren - endelig skal melde sin ankomst. Og ettersom den nå kommer så sent i år, vil vi selv sørge for å lokke den til oss med sang. Oslo Chorale Selskap presenterer derfor vårlige lokketoner signert komponister fra de fem nordiske landene til lyst og glede for store og små!

Gjennom sang og overraskelsesmomenter vil vi få svar på hvordan våren arter seg i  Finland, Sverige, Danmark, Island og Norge; og - ikke minst - om det er noen markante forskjeller som har forplantet seg for å sette preg på innbyggernes sinn og lynne.

Billetter kr. 200,-/150,-

Trefoldighetskirken 
Fredag 19. april kl 20.00
Lørdag 20. april kl 20.00
Kom, kom! - og ta med deg noen venner.
Hjertelig velkommen!

 

 

 

Wednesday
Oct242012

Nowell Nouveau

Oslo Chorale Selskaps julekonsert har i år fått tittelen Nowell Nouveau, og byr på engelske Lessons and Carols i moderne tonesetting. Årets julekonsert er inspirert av den berømte engelske Fesivals of Nine Lessons and Carols, hvor The Choir of Kings Collge, Cambridge under ledelse av Stephen Cleobury hver julaften fremfører både tradisjonelle og nyskrevne carols. Cleobury har bidratt til nyskaping innen feltet ved hvert år å bestille en nyskrivet carol til konserten, hvorav den føste var Lennox Berkeleys "In Wintertime" fra 1982. Oslo Chorale Selskap byr på denne og og mange andre flotte kontemporære verk bestilt av Cleobury gjennom de siste 30 årene. 

Billettpriser: 200,- (i døra) / 150,- (forhåndssalg) / 100,- (student/honnør)
Sted: Trefoldighetskirken i Oslo
Tid : 19.00 begge dagene

 

Page 1 ... 1 2 3 4